marloeskos-station5

Hallo leven!
Spring achterop, we gaan!

Ik ben niet alleen dat steuntje in je rug, ik ben degene die je het pad op duwt en je er weer stevig opzet als je wankelt


Je bent één van de velen die fysiek en mentaal druk is met werk, familie, vrienden, met het heden. Verplichtingen zoals werk of juist de druk van geen werk, kinderen, hypotheek, het alledaagse, het houdt je tegen om stil te staan bij wat je nou echt écht graag zou willen. Je komt voor je gevoel niet toe aan de stap richting de toekomst, doordat je het pad daarnaartoe niet ziet, je denkt dat het (nu) niet haalbaar is of je gewoon niet weet hoe je het ooit geregeld krijgt. Wat het ook is, de onrust blijft en in je hoofd zit dat stemmetje dat zegt dat je het anders wilt...

  1. Stap 1
  2. Stap 2
  3. Stap 3

Aan het werk!

Stap 1 Kennismaking en inzicht
We maken eerst vrijblijvend en kosteloos kennis. Ik achterhaal of jij met jouw wens bij mij aan het juiste adres bent en jij achterhaalt of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen! Is het gevoel bij beide positief, dan gaan we aan het werk! Vanuit een open en transparant vertrekpunt zetten we jouw verhaal centraal en richten we ons op jouw wens. Samen achterhalen we waardoor deze is ontstaan, waarom je het zo graag wilt en waarom je nu (nog) staat op het punt waar je nu staat.

marloeskos-stap1

Aan het werk!

Stap 2 Visualiseren
Ik neem je mee in het proces van verhelderen en visualiseren. We maken de inhoud van je wens concreet, maar ook mogelijke verplichtingen / belemmeringen die je voelt nemen we mee in het geheel en geven we een plek. Je gedachtes worden geordend en komen visueel tot leven. De verbanden worden je helder, maar zeker ook het pad wat nodig is om uiteindelijk te komen waar jij wilt zijn.

marloeskos-stap2

Aan het werk!

Stap 3 Gewoon doen!
Met jouw droom op je netvlies en een go richting jezelf is het tijd voor het zetten van stappen! Een pad wat je zeker niet alleen hoeft te bewandelen, dat doe ik graag met je. Want de beslissing nemen ervoor te gaan is één, maar overeind blijven tijdens soms onzekere periodes is twee. Ik zet dan ook graag mijn netwerk, kennis en enthousiasme in om relevante informatie te verkrijgen, juiste mensen aan je te linken en het klankbord te zijn dat je soms zo hard nodig hebt.

marloeskos-stap3