marloeskos-station5

Hallo leven!
Spring achterop, we gaan!

Been there, done that!


Na afronding van mijn studies commerciële economie en mijn master in bedrijfscommunicatie stapte ik het bedrijfsleven binnen. Met mijn bedrijfskundige kijk heb ik jarenlang methodieken ontwikkeld om teams stapsgewijs mee te nemen tijdens verandervraagstukken. Als facilitator hielp ik teams inzichtelijk te krijgen waar men stond, waar men zich heen wilde bewegen en vooral hoe daar te komen. Lerend en ondervindend dat de rol van de menselijke factor cruciaal is in de groei die men voor ogen heeft. Pas als de noodzaak van binnenuit wordt gevoeld gaat men over tot actie!

Ik ben zelf altijd iemand geweest die haar guts volgt en heeft mogen ervaren tot wat voor een moois dat allemaal kan leiden. Ik ben een persoon die wil afstrepen op haar bucket list. Juist die periodes wanneer ik in het verleden acteerde naar mijn gevoel hebben mij de vrijheid gegeven te groeien! Zo zocht ik het buitenland avontuur op tijdens mijn studie, nam ik ontslag na inzicht dat een klus erop zat en organiseerde ik een ‘sabbatical year’ met mijn partner om samen de wereld rond te kunnen reizen. En laat ik het moederschap niet vergeten, een droom, maar zeker in combinatie met werk een organisatie op zich! Uitdagingen binnen het bedrijfsleven kwamen elke keer wel weer op mijn pad, maar het stemmetje in mijn hoofd zei dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Een zoektocht volgde en resulteerde in een nieuwe droom namelijk, mijn eigen bedrijf. Wetend dat ik op die wijze mijn kennis en ervaringen kan delen en anderen kan laten zien dat dromen er niet zijn om dromen te blijven. 

Verandermanagement is dan ook niet alleen jarenlang mijn vakgebied geweest, ik bén een organisator van mooie veranderingen.
So let's go!

Marloes Kos